Добродојдовте на неофицијалната страна на град Кавадарци


Grb-Kavadarci

home-дома
Актуелно
Лична карта
Положба
Фотографии
Информации
 
 
 

 

 

Тиквешкото езеро, март 2010

После снежната зима и обилните врнежи дожд, на почетокот од март 2010 Тиквешкото езеро повторно “шајка п’но“Благодарност до Миле Гелевски за доставениот материјал.

 

 

 

 

 

 

 

  Ristovski © 2005 posta
mak en de