Добродојдовте на неофицијалната страна на град Кавадарци


Grb-Kavadarci

home-дома
Фотографии
 
 
 
 

 

Фотографии од Кавадарци некогаш и сега...

“фотографијата кажува 1000 зборови“ викаат некои. Ама фотографијата побудува и сеќавања, носталгија, мисли ...

Испраќајте ни ги вашите фотографии од Кавадарци, од далечното минато, од поблиското минато, од сегашноста, да направеме една “слика“ за нашето Кавадарци.
Вашите фотографии испратени на webmajstori@kavadarci.info, ќе бидат објавени доколку има барем мал дел од Кавадарци на фотографијата и се “пристојни“.

 


фото: Ристовски Веле
центар 1
центар 2
некогаш
они
од терасата
во градба
црква
пазар

фото: Ристо Чачков
гого01
гого02
Моите две највредни фотографии, фотографирани и изработени на кавадаречкиот пазар од Ристо Чачков

Марјан Тодоровски
Marjan1
Marjan2
narjan3

 

  Ristovski © 2005- posta
mak en de