Добродојдовте на неофицијалната страна на град Кавадарци


Grb-Kavadarci

home-дома
Лична карта
 

 

 

Распеани Кавадарчани...

Има песни. Има и песна над песните. Ама има песни шо саму у Кавадарци се пеат:

 

Luda Mara


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Ristovski © 2005 posta
mak en de